Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

I touha podléhá realitě

I touha podléhá realitě

Kam ztratil ses mi
dneska za úsvitu
a na půlnočním nebi
a v hodině polednic?
Z hromádky pohlednic
vytratil se tvůj podpis
už nedoufám že by
v mé sbírce trilobitů
snad zůstal otisk tvojí dlaně
co zkameněl...
A proč by měl-
sen s ránem rozplyne se
- i touha podléhá realitě
co někdy neunese
probuzení
O něčem snít se nesmí
Publikoval(a): glacier, 3.3.2015
Přečteno (65x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol, koiška, Kněžka, Martin Havlíček, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 19:59
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti