Memoria /Vzpomínka/
Memoria /Vzpomínka/
Anotace: 2.3. Proč se bát, když vládcem každého dne...i dnešního...je láska?... M.Petiška
Umřel jsi
ale taky jsi žil
a miloval
A to každý nedokáže
S námi a v nás žiješ však dál
navždy milován
Dal jsi nám svoji lásku jako věčný dar
Publikoval(a):
vanovaso, 2.3.2015