Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Bolest hlavy

Bolest hlavy

Engliš Básně » ostatní ...

Anotace: Má mnoho příčin, tato je má.

Rána za ranou
dopadá,
na hlavu bolavou.
Buší, škrábají,
pokoje nedají.
Hrají mi na nervy,
prokletí soudruzi,
-červi!
Ta bolest se nedá zvládat,
mám obavy.
Co dělat,
mám vás snad žádat?
Červi mí hladoví,
nechte mě být.
Odpověď?
Čekám ...
Ticho mi napoví.
Zkusím to jinak.
Máte výpodvěď!
Čekám ...
Žádná odpověď.
Vše bez účinku,
prosím vás červi
o trochu odpočinku!
Čekám...
-Marnost, zlost.
Já vás nesnáším,
mám toho dost!
Publikoval(a): Engliš, 19.8.2010
Přečteno (342x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: GAIA77, H.I.L.

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti