Tikot hodin
Tikot hodin
Anotace: Soumrak, tikot hodin v pokoji a smutek, co do nitra se mi vkrádá.
Tikot hodin
Sedím v šeru pokoje,
venku se smráká.
Je ticho,jako v
kostele jen tikot
hodin slyšet je.
Sedím a přemýšlím
jaké to je,když tě
někdo opravdu miluje.
Myšlenky honí se mi
hlavou.
Najednou mě napadá
jaké to je nahoře.
Jestli se tam dostanu
a budu mít bělostná
křídla.
Šeď pokoje mě obklopuje
až úzkost se mi do
duše vkrádá.Vnímám
tikot hodin a pocit
osamění.Chlad se do
mě dává.
Zapaluji svíčku,pozoruji
plamínek.Plápolá.
Hodiny tikají.Cítím
beznaděj,co strach
vyvolává.
Šero pokoje a plamínek,
co na svíčce tancuje
mě uspává.
Usínám a říkám si,
umřu a ani nepozná,
jaké to je být opravdu
milována.
Hodiny tikají už je
nevnímám.Svíčka zhasla.
Usínám a s pod víček
slzičky stékají,propadám
se do neznáma.
Publikoval(a):
slunečnice69, 1.3.2015