Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Lachtani a další zvířátka

Lachtani a další zvířátka

Psavec Básně » o Přírodě

Anotace: Tři mini pro děti.

Lachtani

Lachtan ba i lachtanice,
přemýšlejí o fyzice,
počítají v notese,
oč je voda nadnese.

Tuleni

Tuleni se rádi tulí,
kdo je sám ten smutně bulí,
tuleňátko maličké,
hned se tulí k matičce.

Mroži

Velký sněm teď mroži mají,
lenoší vždy, když se nají,
potom si kly poměří,
kdo je vítěz ověří.
Publikoval(a): Psavec, 1.3.2015
Přečteno (164x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: donne, Kněžka, děda včela, Kytka62

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 08:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti