Prokletí
Prokletí
Anotace: Zase sem nevědomky nějak ublížil té, kterou tak hrozně miluju.A jako vždy, nevím jak to napravit.
Když ji trápím, když jí ubližuju,
nevím co mám dělat, protože jí miluju,
ale ona už mě nechce, už odvrhuje mě v dáli,
už mě dávno nemiluje a léčí svoje rány.
Už nevšímá si mě a radši je s jinými,
už ani neodpovídá a raději vyhýbá se mi.
Ale já jen trpím a tesknu žalem po ní,
stále smutný už navždy sám, jenom slzy roním.
Já nevím co udělal jsem, co způsobilo tohle všechno,
asi to že sem zrůda a nevidím denní světlo.
Já měl bych se zabít za svoje hrozné činy,
o kterých nemám ponětí a za své hrozné chyby.
Publikoval(a):
JirdoušekCZ, 27.2.2015