Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Anděl co kouří doutník z Nikaragui

Anděl co kouří doutník z Nikaragui

vanovaso Básně » o Lásce

Anotace: ... ...

Usínám
v levandulové koupeli
rozředěné dvanáctiletou whisky
bílá orchidej kvete na hladině
dohasínají svíčky
jako pěna co se ztrácí z ramen
v kouzlu okamžiku
Obracím svoji tarotovou andělskou kartu dne
obraz a symbol svého snu
a ptám se svého anděla
kam až mě osud zavede
Zavírám oči
abych svůj osud doběhla

Ty jsi můj Anděl
a mícháš kartami

Anděl co kouří doutník z Nikaragui
Publikoval(a): vanovaso, 27.2.2015
Přečteno (94x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lugilla, Kněžka, Psavec, koiška, Mirastus, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 04:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti