Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Modrá louka

**Modrá louka

Květka Š. Básně » Roční období (jaro, léto, podzim, zima)

Anotace: a déšť co neprší---ten zlatý..

~Krokus a louka~
~~~~~~~~~
Louka modrá po krokusu
zlatý déšť co neprší
pivoňky pro vůni květů
to každého potěší...

pampelišky princeznám
jsou korunkou zlatou
prstýnek ze sedmikrásky
pro holku rozesmátou...

ještě vůně konvalinek
z lesa nebo ze zahrádky
tak má jaro vypadat
to skutečné ne z pohádky...

Pohádky mám taky ráda
jsou dobré jak čokoláda
v nich vždy dobro zvítězilo
to by se to ale žilo...

~~~~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 27.2.2015
Přečteno (377x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Psavec, koiška, Mirastus, donne, děda včela, slunečnice69, Kytka62

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 04:06
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti