Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Mořská víla

Mořská víla

Mořská víla

Moře šumí víla
na břehu sedí o
lásce sní.
Vlny útesy bičují
víla touží po
políbení.
Jaké to asi je?
Krásné.
Vílo vrať se do
moře,lidská láska
falešná je.
Jsi volá a nespoutaná
moře tě nezklame.
Na svých vlnách
houpat tě bude.
S láskou budeš
uplakaná.V pěnu
se rozplyneš a
ozdobíš moře.
Vílo vrať se do
moře tam tvoje
místo je.Láska je
krásná jenže nestálá,
ráda si s lidskými osudy
zahrává.Spoustu snů
už pohřbila, vílo byla
by tě škoda.
Publikoval(a): slunečnice69, 27.2.2015
Přečteno (118x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 01:02
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti