Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Elektrika ve vztahu

Elektrika ve vztahu

Radusshkaa Básně » o Životě

Anotace: voda a elektrika... protichudné živly..

Bráním se.
Padám ale dál, dolů.
Vrátím se?
Proč jsme nemohli být spolu?

Tohle období je pomíjivé,
šťastné, ale bez něhy.
Naše reakce jsou probíjivé,
elektrické, ale bez něhy.

Jdi pryč, jdi dál.
Nech mě jít, prosím!
Nemůžeš? Musíš!
Nechápeš to? Náš vztah roztál…
Opusť mě, ať se orosím.
A ty mě teď prosíš..
Publikoval(a): Radusshkaa, 19.8.2010
Přečteno (198x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Charibeja

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 03:49
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti