Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

vrat se mi

vrat se mi

Mouvisek Básně » o Lásce

Anotace: Napsala jsem po dlouhé době básen ,je mi smutno,výčitky trápí....

Zlá tak jsem byla,
kde jsi ted....
...vzdálen,ač předemnou.
Vrat se prosím anděli,
spolu sme být chtěli..
tak kde se toulají Tvé myšlenky...
O své smrti přemýšlíš,na mě nemyslíš
pojd a dej mi prosím pusu,
a zapomeneme na to špatné,
pojd,
než bude vše špatně...
miluji Tě strašně moc
naše duše křičí o pomoc,
tak pojd se mnou, dokážeme si lásku,
zapomeneme...
budeme jedním tělem,jednou duší
vždyd
to lásce sluší.
Y lowe
Publikoval(a): Mouvisek, 26.2.2015
Přečteno (189x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 04:53
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti