Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Život plyne jako voda v řece.

Život plyne jako voda v řece.

Život plyne.

Plyne den za dnem,
tak jako voda v řece.
Přibývají roky a
život náhle uteče.

Hodiny tikají
odměřují čas.
Vzpomínky zůstávají
v nás.Smutné i
veselé,jak se to
vezme.

Poučen z chyb,cos
nadělal,vrátil bys
čas a spoustu věcí,
jinak udělal.

Chybami se učíme,
ale znovu se nenarodíme.
A tak nám nezbývá ,než
čas ,co ještě máme
prožít podle srdce
upřímného.

Radovat se z maličkostí,
najít si svoje štěstí.
Smířit se s osudem,
pak mám bude lehká
zem.
Publikoval(a): slunečnice69, 26.2.2015
Přečteno (164x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 01:23
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti