Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Letní bouřka

Letní bouřka

Kněžka Básně » Roční období (jaro, léto, podzim, zima)

Anotace: Prostě miluju letní bouřky...

Letní žár vrcholí,
až dotkne se mraků...
Zažívám kouzelnou
sílu okamžiku.

Blesky se křižují,
snad modlí se za mně...
Kéž mi Bůh nabídne
své něžné rámě.

Ticho se rozplývá
ve zvuku hromu,
kapičky dešťové
zpívají k tomu.

Tak letní bouření
pročistí ovzduší.
Lásku a smíření
přivane do duší.
Publikoval(a): Kněžka, 26.2.2015
Přečteno (493x)
Tipy (13) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Psavec, koiška, Ziara, donne, Květka Š., děda včela, Kytka62, Mirastus, Martin Havlíček, Bezhlavý rytíř

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 03:46
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti