Dal jsem srdce
Dal jsem srdce
Není to žádné tajemství
že srdce své jsem vášni dal
předstírám není to tak
ale přitom srdce své
jsem lásce dal
Myslete si cokoliv
Těžko se s tím smiřuji
symfonie oddalující mě
od sebevraždy alter ega
Zlomyslná a nesnadná oběť
Jedno slovo tolik znamená
a já objednávám další drink
Ne jedna z toho pláče
Na konci tunelu čeká úsměv
můj tvůj snad i její
Dal jsem srdce
ale předtím jsem ho rozdělil
a to byla ta chyba
proto nemohu
Publikoval(a):
MV1, 25.2.2015