Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Scházíš mi

Scházíš mi

Scházíš mi


jako jaru vláha
jako létu slunce
jako nebi hvězdy

Schází mi vedle tebe nedospaná rána
Schází mi na mém těle tvoje teplé ruce
Schází mi vášnivé i něžné polibky

scházíš mi Ty

Ach, lásko, kdepak jsi …
Publikoval(a): vanovaso, 25.2.2015
Přečteno (519x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: glacier, Psavec, koiška, Květka Š., Mirastus, Kněžka, děda včela, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 04:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti