Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

502.Nejvíc šumí suché listí

502.Nejvíc šumí suché listí

Zasedl ke stolu
otevřel láhev
a začal psát verše


Ne ty o jeho nudném světě
Verše o světě
po kterém toužil...

.

Listy v herbáři
vypadaly příliš černobíle
Torza stromů neumějí šumět
.
.
.
to jen torza lidí šumí
aby nikdo neviděl pravou tvář

.

Jsou lidé lháři?
Jsou
ale netváří se provinile
i lhát se musí umět
a nad hlavou mít svatozář...
.
.
.
Publikoval(a): Robin Marnoli, 25.2.2015
Přečteno (120x)
Tipy (13) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Ziara, Psavec, Květka Š., Kněžka, děda včela, Lugilla, Martin Havlíček, Mirastus, gogol

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 02:03
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti