Vím,že....
Vím,že....
Anotace: Láska byla a už nebude.
Vím,že...
Vím,že touha má
zůstane nenaplněná.
Vím,že zůstanu stejná.
Holka naivní a lehce
zranitelná.
V mém srdci láska
už byla a pěknou
spoušť po sobě
zanechala.
Vím,že jiná nebude.
Těžko se s tím smiřuje.
Vím,že musím být silná,
abych to zklamání
unesla.
Snad koště si koupit
a spoušť v srdci
uklidit.
Žádná jiná už nebude
tak mi nic jiného
nezbude než se smířit
s osudem.
Publikoval(a):
slunečnice69, 25.2.2015