Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Co mám?

Co mám?

Co mám?

Co mám sama sebe
se ptám.
Prázdné ruce,
bolavé srdce,
bezesný spánek
a zmatek v sobě.

Přemýšlím,co dál
co se svým životem
udělat mám.
Vzhlížím vzhůru
k nebesům a říkám si.

Snad andělé by věděly.
Kdyby tak pomohly.

Vím,že nemůže být
pořád hej,ale mohlo
by být trochu veselo.
Aby se srdce zahojilo,
oči rozzářily.

Snad můžu věřit v
naději,že bude líp
i když vím,že zázraky
se nedějí.
Mám aspoň tu naději.
Publikoval(a): slunečnice69, 24.2.2015
Přečteno (110x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang, Pepinna, Kytka62

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 01:04
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti