Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nikdo...?

Nikdo...?

Ziara Básně » Smutné

Anotace: Proč nikdo nechce slyšet mé básně...?

Když nikdo nedokáže vyslyšet mé dílo,
všeptám ho do stromu, by zapomenuto by bylo,
vzpívám ho do nebes, do měnících se mraků,
bez zemských pravidel,bez nežádoucích zraků.

Vzpívám ho do růže, do listí v lese,
všeptám ho do vzduchu, co zpěv ptáků nese.

Všeptám ho do stěn katedrál,
by lidé modlili se k slovům mým,
vzpívám ho do deště, by každá kapka jedno slovo,
všeptám ho do ohně, než promění se v dým.
Publikoval(a): Ziara, 24.2.2015
Přečteno (177x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: VanessaInBloom, Kiwi-Alone, Kněžka, koiška, Bezhlavý rytíř, gogol, Mirastus, slunečnice69, Pepinna

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 02:05
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti