Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Hřích?

Hřích?

Krokyno Básně » o Lásce

Anotace: Hřích?

Často usínám s pocitem,
že jsem mohl udělat víc,
když procházím prázdným bytem,
a v náručí nic…

Každý den umírám touhou,
tě potkat a obejmout,
v hlavě jen vzpomínku pouhou,
na kterou nemůžu zapomenout.

Jak přišla si nečekaně
a byla si jako sen,
když rozevřela si dlaně,
já už nemohl z objetí ven…

Pár minut štěstí
a srdce poblázněné,
došli jsme na rozcestí
a dál spolu nepůjdeme?
Publikoval(a): Krokyno, 24.2.2015
Přečteno (206x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: micheel, Lugilla, slunečnice69, děda včela

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 04:46
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti