Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Horoskop

Horoskop

Fantoma.s Básně » Srandovní

Anotace: Pro všechny, co se chtějí dozvědět něco o své budoucnosti.

Koukám na něj každé ráno
je to jako droga
pročpak je tam zase psáno
na rozcvičku jóga?

Bídný tvore už se vzchop
nepomůže horoskop.

Po obědě devět dřepů
budete žít na věky
ke svačině deset grepů
k večeři dva bifteky.

Bídný tvore už ses vzchopil?
Hvězdy nikdo nepochopil.

S partnerkou to bude drhnout
pikantní, jak koření
v posteli se na ní vrhnout
nemusí být řešení.

Bídný tvore už snad víš,
že na hlouposti značné lpíš.

pozor střelci na střelnici
panny sličné v nevěstinci

raci chodí pozpátku
vodnář váže oprátku.

kozoroh už neví co by
se štírem se zase opil

býk má rudo před očima
ve vodě je ryba doma

beran zas chce vidět krev
král zvířat bývá lev

blížíme se na konec
kdo v to věří, pitomec.
Publikoval(a): Fantoma.s, 23.2.2015
Přečteno (554x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 28.4.2024 09:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti