Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

„Miláčku“?

„Miláčku“?

Krokyno Básně » o Lásce

Anotace: „miláčku“?

Jsi holka jako obrázek,
celičká malovaná,
vždycky máš spousty otázek,
co dostávaj mě na kolena..

Přesto jsem rád v tvé blízkosti,
nabíjíš mě energií,
jsi slunce v každé místnosti,
slabina co neukryji..

Moc pro mě znamenáš,
jsem oslepen tvou krásou,
zvláštní dar máš
a tvé oči, ty nejkrásnější jsou.

Miluji tvůj pohled doprava,
když zrovna přemýšlíš,
je s tebou pořád zábava,
jen mně pořád nepatříš…

Jsi anděl co nemá křídla,
jsi ďáblík bez růžků,
mým životem ses mihla
a já ti ještě neřekl „miláčku“…?
Publikoval(a): Krokyno, 22.2.2015
Přečteno (355x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Pepinna, Kněžka, slunečnice69, děda včela

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 04:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti