Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Mrtvá zem

Mrtvá zem

Oceánem smutku, vydal se cestou hříšníků.
Přes tisíce chátrajících pomníků.

Atomové bomby chytajíc do lasa.

Bloudící troskami, billboardy, šeptající-

„Lidstvo je nákaza“

……


Sám, ve světě mrtvých.
Jeho duše chátrá.

Poznamenán válkami i morem.
A všude kolem… jenom suť a tuny bláta.
Publikoval(a): Makaveli, 20.2.2015
Přečteno (143x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Pepinna

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 08:45
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti