Voňavá koupel
Voňavá koupel
Anotace: Taková příjemná tečka za uspěchaný dnem.
Voňavá koupel
Vana plná teplé vody,
pěna na hladině šumí.
Tělo ponořím do ni,
vdechuji broskvovou
vůni,co vychází z pěny.
Voda příjemně hřeje,
je to skvělé.Pěna
hladí tělo.Duše si
lebedí,jak krásně
je jí.
Tělo své vymydlené
pak balím do osušky
měkké.
V šálku voní horká
čokoláda.To je prostě
paráda.
Do peřin ulehám.
V tom nočním šeru
sním svůj sen o
lásce jen.
Usínám znavená
do snu ponořená.
Publikoval(a):
slunečnice69, 20.2.2015