Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zimní procházka

Zimní procházka

Zimní procházka



Oblohu křižují letadla
a bílé čáry na chvíli
můžeme pozorovat
jak stroje rozvíří nebe
a pak se všechno zas zamete
samo od sebe
a bude na nebi jenom modrá

Sluníčko nad ploty naší vsi září
a všechny trampoty zůstanou v dáli
Kdyby tak starosti jak bílé čáry
z mysli nám zmizly taky

Z břečťanu lístečky nad sněhem visí
jak malá srdíčka z lásky
Zima se zatím ujala vlády
ale to sluníčko všude tady
jakoby říkalo že už čas zimní
pomine jistě za chvíli

http://mariebernadeta.blog.cz/1502/zimni-prochazka
Publikoval(a): Marie Bernadeta, 19.2.2015
Přečteno (525x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Kněžka

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 03:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti