Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Otázky

Otázky

Ema Caesar Básně » o Lásce

Anotace: O lásce

Nesmělá, nestálá
srdce a myšlenky.
Nevelká, nehezká
láska a domněnky.

Pravdivá slova,
ta bolí nejvíce.
Nejsem však vdova
a nemám střevíce.

Laskavě, něžně
ptám se tě na city.
Hrozivě, temně
mám strach, že to nejsi ty.

Možná i nemožná
pravda však bolí.
Mocná i bezmocná,
copak tohle za to stojí?
Publikoval(a): Ema Caesar, 19.2.2015
Přečteno (183x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Krokyno, koiška, Pepinna, Kněžka, Bezhlavý rytíř, Mirastus

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 05:12
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti