Rozu a srdce se nedomluví
Rozu a srdce se nedomluví
Anotace: Nešťastná láska.
Rozum a srdce
Rozum:Holka bláznivá
zapomeň na minulost.
On nepříjde.
Svůj svět má a ty
do něj nezapadáš.
Holka bláznivá
vždyť víš,že jinou
má.
Srdce:Jenže mé srdce ho
rádo má a duše o něm
snívá.
Co dělat mám?
Třeba by jsme si mohli
šanci dát.
Rozum:Snílku,blázínku
zapomeň!
Srdce:Já vím,že šanci
nemám.Jenže ho
pořád ráda mám.
Rozum a srdce se nedomluví
a já v tom lítám.
Mé oči pláčí,tolik toužím
po jeho náruči.Jenže v ní
leží jiná.
Publikoval(a):
slunečnice69, 19.2.2015