Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Spolu....

Spolu....

Marci-Tami Básně » o Lásce

Anotace: :-) není potřeba

Svlékáš….

Jiskřičky v očích Ti tančily,
když jsi mě uviděl.
Ruce Tvé mě chytily,
na rty polibek přiletěl.

Do ouška mi šeptáš,
slovíčka milostná.
Pohledem mě svlékáš,
přichází chvíle radostná.

Jemnými doteky laskáš mé tělo
a nepřipouštíš odpočinek.
Toužebné napětí mnou proletělo,
blaženost v závoji vonných tyčinek.

Svítá…

Povolilo tvé objetí
a ústa vypustila vzdech.
Musím, lásko do sněhového zajetí,
hlídat město v těchto dnech.

Polibky halíš mé tělo,
než přijdeš, budou mě hřát.
Opět mezi námi to zajiskřilo,
věčný plamínek necháme v srdcích plát.

Vím, že opět přijdeš,
spolu budeme se smát.
Pro krásnou chvíli čas si najdeš,
milostné partitury budeme hrát.
Publikoval(a): Marci-Tami, 19.2.2015
Přečteno (305x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Kněžka, děda včela, Bezhlavý rytíř, Mirastus, koiška, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 04:59
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti