On
On
Anotace: zklamání versus láska
Stojím v padajícím dešti,
jen slza cití můj hněv,
jak cikánka z karet veští,
tak já slyším tvůj zpěv.
Nebyl to zpěv, nýbrž hlas,
který mi duši vzal,
každý dotek, či myšlenka,
slovo, na které ses ptal.
Pak stalo se jednou,
že přestal ses ptát,
a já jsem se najednou,
dne zacala bát.
Už nebyl jsi milý,
už nebyl jsi můj,
stal se konec všeho,
už nebyl jsi svůj.
Stojím v padajícím dešti,
jen slza cítí muj hněv,
teď myslím jen na tebe,
tak prosím, přijd zpět!
Publikoval(a):
barborak, 19.2.2015