Dostal jsem čepici
Dostal jsem čepici
Anotace: Občas zbyde z něčeho jen nepatrná věc, u které se ale o to více dá příjemně vzpomínat za dlouhých zimních večerů:).
Dostal jsem čepici
s bambulí žlutou
ale hlavu pod ní
mám pořád stále dutou
Neřekne zůstaň
neodcházej, miluju tě
zůstanem dnes večer
třeba u mě v bytě
Dostal jsem čepici
s bambulí žlutou
bojím se, že se dozvím
pravdu krutou
Řekneš, už musím
nemám zájem,snad někdy příště
to nikdy nepřijde, ale
to již víš, že
Dostal jsem čepici
s žlutou bambulí
a doufal, že snad chvilku i
budeme snít pod vločkami sněhu
společně cítít sílu okamžiku
a zimní něhu
Dostal jsem čepici
dárek co zahřeje uši
a ani nestačil ti povědět
jak ti to sluší
Jak se ztrácím ve tvých
očích i v mínus pěti
a že čas s tebou krásně letí
Dostal jsem čepici
a přál bych si ještě šálu
co k ní ladí
dokud můžu bojovat s osudem
dokud jsme ještě mladí
Publikoval(a):
hlava v oblacích, 19.2.2015