Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dneska

Dneska

Dneska


Podpírám oblaka
Cítím se na draka

V rukách mám mraky
cítíš to taky?

Na tváři ještě
kapičky deště

Ze smutku kreslím si kaluže
které mráz bere na obrazy

a přes noc bude čarovat
ze snů a tužeb našich

mrazivé vzkazy
těm co si kazí

život svůj smutkem
a prázdné vzdechy plynou

vzduchem a z nás jakoby se
vytrácela něha a jenom zima

smí vládnout našim citům
když doma si hlavu dáme pod peřinu

Cítím se dneska
placatá jako deska

k zemi mě stlačilo
tisíce bot

Nemám kam jít když mě nehladíš
zoufám si stále víc

a není skoro nic
nač bych se mohla soustředit

Kde najít klid?
A kam pro něj jít?

Když všechno co mám
je pouhé doufání

že jednou od všeho
Láska mě zachrání
Publikoval(a): Marie Bernadeta, 18.2.2015
Přečteno (143x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: a1ička, Kněžka, slunečnice69, koiška, Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 05:46
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti