Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ranní káva

Ranní káva

slunečnice69 Básně » o Životě

Anotace: Snídaně opuštěné ženy.

Ranní káva

Ranní káva voní
kuchyní a probouzí
mé smysly.Přemýšlím,
co si dnes na mě
život vymyslí.
Pomalu upíjím kávy.

V ložnici svěží vzduch,
co vnikl otevřeným oknem.
Rána jsou ještě mrazivá
na teploměru se bod mrazu
vysmívá.

Popíjím kávu a říkám si,
jak by bylo hezké ranní
políbení.Neškodilo by
ani pomazlení.
Jenže jsem sama,samotinká
s únorový ránem a vonící
kávou.
Publikoval(a): slunečnice69, 17.2.2015
Přečteno (182x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, KatieP, Kněžka, JosephZ, Kytka62, děda včela

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 00:58
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti