Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Klec

Klec

Sedíc sama ve své kleci,
pohled do prázdna upírám,

samotu ani touhu již cítit nechci,
podívaná je u konce - umírám.

Ta touha mi spálila duši i tělo,
naději přikryla pláštěm naivity,

tolikrát se mi strachy křičet chtělo,
a všichni věděli co se děje - i ty..

Všem bylo jasné, že mě zabíjí láska,
ten krásný cit, který jsem ti chtěla dát,

na očích mi teď zeje černá páska
a ústům není dovoleno se smát.

Tak takhle teď já končím,
sedíc sama ve své kleci.

S tebou se již navždy loučím,
ale nebojím se jít....
Publikoval(a): Pepinna, 17.2.2015
Přečteno (140x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Memento mori, P.Believer, koiška, KatieP, GAIA77, gogol, Kněžka, Mirastus, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 01:52
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti