Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Bubliny

Bubliny

Vrať se ke mně tou nejkratší cestou
vždy nové písmeno mi napověz
abych věděla že láska je bublinka
kterou dívčí dlaň nesplaskne.

Toužím usínat pod vlídným nebem
mezi krátkými sny ti v srdci procitat
a vstupenky k vlastnímu nitru

zanechat pod tvým polštářem…
Publikoval(a): Lugilla, 16.2.2015
Přečteno (210x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: qala, Marcone, JosephZ, Marie Bernadeta, Kněžka, koiška, děda včela, Martin Havlíček, Přerushit, Mirastus

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 04:57
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti