Pomluva
Pomluva
Anotace: Ze vzteku z pomluv a očerňování..
Vy hadi bavící se nad smutkem
probírajíc se všedním skutkem
tolik radosti na účet druhého
za bar v zármutku padlého
V lahvi a listu vzkaz posílám
jak jindy teď cítím že jsem sám
Plazíte se ve smyšlené závisti
a já mám chuť vám dopřát kořisti
Ze lži skutky pravdy sestrojit
vaše lačné krky nevraživostí napojit
Publikoval(a):
MV1, 16.2.2015