Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Prosba k Andělům

Prosba k Andělům

slunečnice69 Básně » o Lásce

Anotace: Taková malá modlitba.Ti,kteří v andělé nevěří snad prominou.

Prosba k andělům

Někde tam nahoře
andělé jsou.Ve svých
snech,prosím je.
Prosím o lásku a
naději potkat ji.

Milovaní andělé Lásky,
přiveďte mi prosím
do cesty člověka,
který se ke mně hodí,
s kterým naše láska
bude vzkvétat a s
kterým se společně
přiblížíme lásce Vaší.
Cítím Vás a děkuji za
vyslyšené mé prosby,
a to ve jménu Všemocného.

Než skončí můj život,
tady na zemi.Moc,bych
si přála poznat ji.
Snad tam nahoře jste
a lásku mi poznat
pomůžete.
Publikoval(a): slunečnice69, 16.2.2015
Přečteno (342x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Pepinna

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 05:04
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti