Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pracovní minibáseň

Pracovní minibáseň

Kristii Hrdli Básně » o Lidech

Anotace: Vštípila se mi myšlenka... Ráno, když jsem jela autobusem do práce :-) ...

Každé ráno potkávám smutné lidi,
smutní prý jsou, že do práce jdou...
Smutní ti lidé jsou, přesto jsou hrdí,
že práci mají - a tím se netají.

Z autobusů ranních hledí jejich tváře,
- většinou kysele až nevesele...
To nejspíš proto, že sluneční záře,
přijde vždy později, než vstáti musejí...
Publikoval(a): Kristii Hrdli, 16.2.2015
Přečteno (86x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Malce, Kněžka, Pepinna, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 13:52
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti