Jarní únava
Jarní únava
Anotace: Jaro tu bude coby dup a s ním jarní únava.
Jarní únava
Usínám jarní únavou
snad za to ty voňavé
květy mohou.
Jaro už je tu.
Klepe na vrátka
zas vykvete zahrádka.
Rozkvetou sady,ach to
bude nádhera a ta vůně
omamná. Na mě padá
jarní únava.
Lehnout si do trávy
na nebe koukat.
Naslouchat slavíku
jen tak si broukat.
Publikoval(a):
slunečnice69, 14.2.2015