Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Nejkrásnější oslavou lásky je prožívat ji, proto jsou básně o ní většinou smutné... Dávám 2 slzy radosti, M.
14.2.2015 17:57 | Mirastus
Email:
Heslo: