Letní na pohodu
Letní na pohodu
Anotace: taková krátká obyčejná na letní pohodu
Léto je tak krásný čas,
každý ho má velmi rád,
pohoda je ve všech z nás,
ať je dítě, mlád či stár.
Slunce pálí, ptáci pějí,
šum křídel motýlích,
děti u vody se smějí,
v těchto radostných chvílích.
Všude barvy syté, jasné,
louky zelené a nebe modré,
na světě je tuze krásně,
přijímejme jen to dobré.
Publikoval(a):
lucikB, 14.2.2015