Nad sluncem ano
Nad sluncem ano
Anotace: Často slýcháme "nic nového pod sluncem", takže je třeba se rozhlédnout trochu výš
V úsměvu tvém je moudrost věků,
jen proto jsme živi přestáli,
v bikinách, plavkách přeplujem řeku,
bez tíhy vylezem na skály.
Lidstvo se vnoří do středu Země,
v tekoucím kovu jasně je psáno:
pod sluncem není nic nového ve mně,
pod sluncem není, nad sluncem ano.
Publikoval(a):
podnebný, 14.2.2015