Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Beruška a mandelinka.

Beruška a mandelinka.

Psavec Básně » o Přírodě

Anotace: Nebezpečné hádky.

Tečky, proužky, co je hezčí,
na zahradě brouci křepčí,
beruška se tady hádá,
nepomáhá žádná rada.

Mandelinka také ječí,
obdobné též vede řeči,
tečky ty mi nejdou k pleti,
pruhované já mám děti.

Křiku je tu stále více,
každá prý je krasavice
uklidnit spor možné není,
kdopak názor asi změní?

Přiletěl pták do zahrady,
nechtěl déle trpět hlady,
obě sezob bez váhání,
paráda nic nezachrání.
Publikoval(a): Psavec, 13.2.2015
Přečteno (213x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: slunečnice69, děda včela, Kytka62, koiška, GAIA77, Kněžka

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 08:46
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti