Obraz
Obraz
Anotace: Mnohdy nevím, jak své básně popsat, to je ten případ..
Krvavá voda a světla září
modrozelené odlesky ji barví
Ostrá deprese venku sněží
To je obraz
přesto malířem nejsem
ani nepotřebuji býti hercem
Ach býti básníkem
Publikoval(a):
MV1, 12.2.2015