Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Smrť

Smrť

dodky Básně » o Nemoci, smrti

Anotace: Každého to čaká...

Aká asi si?

Aj keď sa ťa nebojím,
no neviem čo mám čakať,
si silná, mocná, niekedy zlá,
no nebudem preto plakať.

V prach sa telo obráti,
krídla človek dostane,
hrobníkovy z lopaty,
hlína na hrob pristane.

Do neba vletí už len duša,
telo mŕtve do hrobu sa spúšťa.
Publikoval(a): dodky, 12.2.2015
Přečteno (252x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mr.Lonely, Malce, děda včela, Bezhlavý rytíř, Mirastus, koiška, Kněžka

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 10:15
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti