Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ztrácí se

Ztrácí se

Když zazvoní telefon
čekáš, že to bude on

čekáš, že odepíše
ale nevolá a nepíše

není to jako dřív
zdá se, že citů je míň

jak dokáže odejít
všechno tím zahodit

láska není pevnost
takhle to nevydrží věčnost

další přešlap
a láska odešla

proč odchází
když ví, že nohy ti tím podráží..
Publikoval(a): ENý, 9.2.2015
Přečteno (188x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 05:05
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti