Zloba v lidech
Zloba v lidech
Zloba v lidech
Pláč mám na krajíčku,
srdce mě bolí.
Nechápu tento svět,
ve kterém je plno
zloby.Proč na sebe
lidé křičí ,proč
jsou k sobě neupřimní.
Nechápu nenávist a
zlost.Nechápu proč
si někdo myslí,že
jenom on je chytrý.
Nechápu proč je život
tak složitý.Proč jeden
je slušný a schytá
rány od života.
Druhý je mizera a
žije si z vesela.
Smutek v duši mám
a zmatek se ve mně
kupí,když vidím,jak
je život zamotaný.
Pláč na krajíčku
mám.Jak se zlobou
bojovat.
Proč lidé nejsou
spravedliví.
Proč jsou plní
nenávisti.Proč si
nepodají ruce.
Proč si připadám
tak bezmocná proti
neřestem tohoto života.
Smutek v duši mám
a ztracená si připadám.
Publikoval(a):
slunečnice69, 9.2.2015