Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Učenlivý krocan

Učenlivý krocan

Psavec Básně » o Přírodě

Anotace: Jít s dobou.

Krocan chodí po dvoře,
hlasitě vám krákoře,
slípky tomu nevěří,
raději to prověří.

Krocan ten má hudrovat,
pročpak nás chceš šokovat,
promiň naše dotazy,
nedělej tu podrazy.

Víte milé slepice,
já se učím velice,
cizí jazyk ten se žádá,
zkuste štěkat, moje rada.
Publikoval(a): Psavec, 8.2.2015
Přečteno (251x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, modrá, Mirastus, Bezhlavý rytíř, vanovaso, Kněžka, slunečnice69, děda včela, Kytka62

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 08:54
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti