Tajemství
Tajemství
Anotace: Kraťounká báseň, která je zároveň i hádankou..
Jsem to, čím mnozí býti chtějí.
Jsem to, na co se děti tak rády smějí.
Mnohdy si ani nevšimneš a pod nosem ti zářím.
Čekám na tebe, osud vytvářím.
Co jsem?
Publikoval(a):
MV1, 8.2.2015