Teplo slunce
Teplo slunce
Teplo slunce
Slunce vyšlo a začalo
hřát,paprskem pošimralo
moji tvář.Zahřálo moji
duši a vdechlo ji naději,
že bude líp,když zapomenu
na špatné chvíle,co potkali
mě v mém životě.
V naději věřit mám,
že štěstí přijde i
když vně nedoufám.
Snad slunce rozehřálo
mé obavy.Probudilo
naději.
Večer ,když za obzor
zapadá anděl na mě
zamává.Dodává mi
odvahy a křídly
odhání mé obavy.
Obavy,které mám,
že štěstí nepotkám.
Slunce zahřálo mou
zkřehlou duši a
anděl ji chrání.
Snad poznám kousek
štěstí než dojdu na
konec cesty.Než si mě
andělé povolají.
Publikoval(a):
slunečnice69, 8.2.2015