Je neděle
Je neděle
Anotace: den zasvěcený bohu Slunce...
Je neděle
a tento den je zasvěcený tobě
planoucí bože
Slunci
chci i já hořet tvým plamenem
být aspoň odrazem tvý záře
a chci být tvá
boha života
rukama vztyčenýma nad hlavu
přijímám tvoji potravu
teplo a světlo
jen spolu jsme jedno
Publikoval(a):
vanovaso, 8.2.2015